Code Center
تبلیغات تبلیغات

سبد خرید شما

  • سبد خریدتان خالی است.
انتقال تلگرام به شماره ای دیگر بدون حذف اطلاعاتReviewed by Khavari on May 9Rating:

Device_Transfer-512

 

همانطور که می دانید هر اکانت یا حساب کاربری تلگرام بر روی یک سیم کارت و یا در واقع بهتر است بگوییم بر روی یک شماره تلفن ساخته می شود وتمام دوستانی که این شماره را دارند متوجه ورود شما به تلگرام شده وشماره شما را در اکانت تلگرامی شما می بینند. اما چه بسیار مواقعی که شما تصمیم می گیرید بنا بر هر دلیلی تمام اطلاعات، چنلها، کانال ها و … را به یک شماره دیگر منتقل کنیدبدونه اینکه کوچکترین اطلاعاتی از دست بدهید. در واقع همان حساب کاربری با تمام دیتاها و اطلاعاتش را به یک شماره دیگر منتقل کنید. اگر به دنبال چنین ترفند و راه حلی هستید با مارکت دانلود باشید…

مراحل:

 

۱) به قسمت تنظیمات یا Setting تلگرام بروید:

بعد از اینکه تلگرام را باز کردید سه خط بالا سمت چپ را بزنید و سپس از پنجره باز شده تب Settings را زده تا وارد بخش تنظیمات تلگرام خود شوید.

 

1

 

۲) در تب  info بر روی شماره تلفن خود بزنید:

در این قسمت پس از اینکه  وارد تنظیمات تلگرام خود شدید در قسمت اینفو بر روی شماره تلفن خود بزنید تا وارد صفحه جدیدی شوید.

 

2

 

۳) بر روی change number  بزنید:

در این قسمت تلگرام اطلاعاتی در رابطه با آنچه قرار است اتفاق بیفتد و شماره شما منتقل شود را ارائه کرده است که به توضیحات آن پرداختیم. برای ادامه کار تنها بر روی “change number” بزنید.

 

3

 

۴)اخطار تلگرام:

پس از زدن بر روی “change number” در مرحله قبل تلگرام پیامی را بر روی صفحه نمایش می دهد و بار دیگر بر این موضوع تاکید می کند که کسانی که شماره قبلی شما ره داخل گوشی خود سیو داشته اند این شماره جدید جایگزین شماره قبلی خواهد شد. شما بر روی اکی بزنید.

 

۵) شماره جدید را وارد کنید:

در این مرحله تلگرام از شما شماره جدیدی که می خواهید تلگرام شما بر روی آن قرار گیرد طلب می کند که شما می بایست از یک شماره که تلگرام بر روی آن وجود ندارد استفاده کنید. تلگرام در این مرحله از وارد کردن شماره هایی که تلگرام بر روی آن فعال است خود داری می کند. حتی شما از شماره ای که قبلا تلگرام بر روی آن نصب بوده و شما تلگرام را کامل از روی آن شماره دیلیت کرده اید هم می توانید استفاده کنید. در نهایت بر روی تیک گوشه بالای سمت راست بزنید.

 

۶) کد به شماره جدید ارسال می شود:

پس از اینکه مراحل را انجام دادید برای شماره جدیدی که وارد کردید کدی ارسال می شود و شما این کد را در صفحه بعد وارد و بدین صورت بدونه کوچکترین تغییری به همان صورت قبل تمام اطلاعات، گروه ها، چت ها ، کانالها، و .. به شماره جدید منتقل می شوند. و درواقع تنها شماره شما تغییر می کند.

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغاتتبلیغات

ویجت الکسا