هنگامی که اکانت اینستاگرام خود را حذف کنید، پروفایل، عکس ها، ویدئوها، نظرات، لایک ها و دنبال کنندگان(فالوورها) شما به طور دائم حذف خواهند شد. اگر می خواهید مدتی از حساب اینستاگرام خود استفاده نکنید، می توانید بجای آن حساب کاربری خود را به طور موقت غیر فعال کنید.

پس از اینکه حساب خود را پاک کردید، شما نیم توانید دوباره با همان نام کاربری ثبت نام کنید یا آن را به حساب کاربری دیگر خود اضافه کنید، و اینستاگرام نمی توانید حساب شما را دوباره فعال کند.

برای حذف دائم اکانت ایستاگرام خود:
۱- به صفحه حذف اکانت بروید. اگر در اینستاگرام در وب وارد نشدید، از شما خواسته می شود ابتدا که وارد حساب خود شوید.
۲- یکی از گزینه های منوی کشویی کنار که از شما علت حذف اکانتتان را سوال می کند (Why are you deleting your account) را انتخاب کنید، و رمز عبور خود را مجددا وارد کنید. گزینه حذف دائم حساب شما فقط زمانی ظاهر می شود که یک دلیل برای حذف خود را از منو انتخاب کنید.
۳- Permanently delete my account را انتخاب کنید.

اگر می خواهید یک اکانت دیگر را حذف کنید، در بالا سمت راست صفحه Delete Your Account روی نام کاربری کلیک کنید و Log Out را انتخاب کنید. به حسابی که می خواهید حذف کنید وارد شوید و کارهایی که در بالا گفته شد را انجام دهید.

به دلایل امنیتی، اینستاگرام نمی تواند یک حساب کاربری را برای شما حذف کند. برای حذف شما باید قادر به ورود به حساب کاربری خود باشید. اگر نمی توانید رمز عبور و نام کاربری خود را به یاد داشته باشید، ترفندهای ورود را مشاهده کنید.